

DAY 1 - SUNDAY		
Time (ET)	Agenda	Location
12:00 PM to 6:00 PM	Arrivals & Registration	Delta Hotel
6:00 PM to 10:00 PM	Introductions & Icebreakers	Delta Hotel

DAY 2 - MONDAY		
Time (ET)	Agenda	Location
8:00 AM to 9:00 AM	Breakfast	Delta Hotel
9:00 AM to 9:45 AM	Introduction, Opening, and Welcome to Anishinabe Algonquin Territory Statement	Delta Hotel
9:45 AM to 10:00 AM	Welcome to Forum	Delta Hotel
10:00 AM to 10:15 AM	15 Minute Break	Delta Hotel
10:15 AM to 11:00 AM	Panel: Youth Involvement in Civic Engagement and Activism	Delta Hotel
11:00 AM to 12:00 PM	Group Meeting and Election Simulation Part 1 and Part 2	Delta Hotel
12:00 PM to 1:00 PM	Lunch	TBD
1:00 PM to 2:00 PM	Panel/Workshop: Civility in Public Discourse – How to Engage with Each Other	Delta Hotel
2:00 PM to 3:30 PM	Panel: Role of an MP and Minister	Delta Hotel
3:30 PM to 3:45 PM	15 Minute Break	Delta Hotel
3:45 PM to 5:00 PM	Group Meeting and Cabinet Simulation	Delta Hotel
5:00 PM to 5:30 PM	30 Minute Break	Delta Hotel
6:00 PM to 10:00 PM	Dinner and Pinball, OR,	House of Targ, OR,



	Dinner and Improv	TBD
--	-------------------	-----

DAY 3 - TUESDAY		
Time (ET)	Agenda	Location
8:00 AM to 9:00 AM	Breakfast	Delta Hotel
9:00 AM to 10:15 AM	Online Media Literacy and Public Service Journalism	Delta Hotel
10:15 AM to 10:30 AM	Break	Delta Hotel
10:30 AM to 12:00 PM	Inuit Self-Governance	Delta Hotel
12:00 PM to 1:00 PM	Lunch	Delta Hotel
1:30 PM to 3:00 PM	Tour of Rideau Hall and/or Supreme Court of Canada	Rideau Hall and Supreme Court of Canada
3:30 PM to 4:15 PM	Group Meeting and Simulation	Delta Hotel
4:15 PM to 4:30 PM	15 Minute Break	Delta Hotel
4:30 PM to 5:30 PM	FREE SPACE	Delta Hotel
5:30 PM to 6:00 PM	30 Minute Break	Delta Hotel
6:00 PM to 10:00 PM	Dinner and Pinall OR, Dinner and Improv	House of Targ, OR TBD

DAY 4 - WEDNESDAY		
Time (ET)	Agenda	Location
8:00 AM to 9:00 AM	Breakfast	Delta Hotel
9:00 AM to 10:30 AM	Tour of House of Commons	House of Commons and Parliament Hill
10:30 AM to 11:30 AM	Simulation and Statement by Members	House of Commons and



		Parliament Hill
11:30 AM to 12:00 PM	Picture in front of Parliament	Parliament Hill
12:00 PM to 1:00 PM	Lunch	TBD
1:00 PM to 2:30 PM	Treaty Focused Workshop Part 1 ("We are all Treaty People – Understanding Our Treaties)	Delta Hotel
2:30 PM to 2:45 PM	15 Minute Break	Delta Hotel
2:45 PM to 4:15 PM	Treaty Focused Workshop Part 2 ("We are all Treaty People – Understanding Our Treaties)	Delta Hotel
4:15 PM to 5:30 PM	Group Meeting and Simulation	Delta Hotel
5:30 PM to 6:00 PM	30 Minute Break	Delta Hotel
6:00 PM to 10 PM	Dinner and Private Movie Screening	Delta Hotel and Mayfair Theatre

DAY 5 - THURSDAY		
Time (ET)	Agenda	Location
8:00 AM to 9:00 AM	Breakfast	Delta Hotel
9:00 AM to 11:00 AM	Senate of Canada Tour and Panel	The Senate
11:00 PM to 12:00 PM	Youth Civics Fair	Delta Hotel
12:00 PM to 1:00 PM	Lunch	Delta Hotel
1:00 PM to 3:00 PM	First Ministers Conference Simulation	Delta Hotel
3:00 PM to 3:30 PM	30 Minute Break	Delta Hotel



3:30 PM to 4:30 PM	Panel: Federal public service, (Canada and the world, ethical leadership in challenging times)	Delta Hotel
4:30 PM to 5:30 PM	Final Group Meeting	Delta Hotel
5:30 PM to 6:00 PM	30 Minute Break	Delta Hotel
6:00 PM to 8:30 PM	Closing Reception	Delta Hotel

DAY 6 - FRIDAY

All day – Supervised departures for event participants.

